PRODUSE ROMÂNEȘTI CRESCUTE CU GRIJĂ

ATUNCI CÂND CALITATEA ESTE IMPORTANTĂ PENTRU NOI ȘI CLIENȚII NOȘTRI


PRODUSELE NOASTRE

 FER​MĂ                             

Cu peste 10 ani în urmă, am avut posibilitatea să achiziționăm un teren și o casă pe jumătate dărăpănată în Ungureni, un sat localizat la 12 km de Craiova. În prezent, după investițiile făcute de-a lungul anilor, avem acolo o fermă, unde cultivăm diverse legume.


LEGUME DE LA ETHOS

                             

În funcție de tipul solului, climă și preferințele clienților noștri, cultivăm cele mai diversificate legume, de la castraveți și țelină, până la roșii, vinete și oltenescul praz.


FRUCTE DE LA ETHOS

                             

La fel ca și cu legumele, politica noastră este să oferim posibilitatea achiziționării unor produse sănătoase, recomandate oricărei categorii de vârstă.


LEGUME ŞI FRUCTE DE LA ALȚI                 PRODUCĂTORI                

Furnizăm și produse proaspete, achiziționate de la țărani (producători) din zonele limitrofe Craiovei.


REȚETE

                 

Având la dispoziție legumele și fructele noastre, puteți pregăti rețete delicioase! 


SFATURI UTILE

                 

Sub această categorie împărtășim cu dumneavoastră câteva sfaturi utile și trucuri pentru bucătărie și grădină.Sucul de mere

Licoare pentru sănătate

 100% natural

 fără zahăr adăugat

 fără apă adăugată

 fără conservanți

 produs provenit din mere din livada proprie


Ferma de la Ungureni


 În urmă cu aproape 10 ani am avut posibilitatea să achiziționăm pentru bani puțini teren și o casă de fermă pe jumătate dărăpănată în Ungureni, un sat localizat la 12 km în afara Craiovei. Am reparat casa astfel încât să fie din nou locuibilă.

În același timp am furnizat și plantat pe bucata de pământ în jur de 15 000 de pomi fructiferi, în special mere. Am săpat fântâni și rețeaua de irigații a fost instalată de vreme ce căldura extremă și ca urmare seceta, au distrus plantațiile în anii trecuți. Pentru că livada noastră de pomi este în mod repetat invadată de stoluri de păsări în perioada de recoltă, a fost nevoie de instalarea unui sistem electric de apărare împotriva păsărilor. În 2009 am pus în funcțiune depozitul.


Vieru Viorel

Muncitor în agricultură

Musetoiu Aurel

Muncitor în agricultură