Construcții


PAS CU PAS

Relațiile puternice cu clienții sunt foarte importante pentru ETHOS – Construcții, deoarece credem că succesul este dobândit printr-o legătură activă devotată clienților noștri. Noi practicăm această concepție fundamentală în toate serviciile pe care le oferim.


PLANIFICARE

Casa ETHOS înțelege faptul că a lucra într-o manieră cooperativă este esențial în satisfacerea nevoilor clienților noștri, și totodată în finalizarea proiectului la timp, conform angajamentului. De la proiectul Design-Build la cel Building Information Modeling, noi avem echipa pentru a face treaba cum trebuie.

ANTREPRENOR GENERAL

Alegând Casa ETHOS vă garantăm că proiectul dumneavoastră va deveni așa cum vi l-ați închipuit. Petrecem timpul, folosim talentul și maximalizăm fiecare instrument la dispoziția noastră pentru a inova și îmbunătăți felul în care lansăm următorul nostru proiect emblematic.

Construim

CASA ETHOS are şi un domeniu de activitate axat pe construcţii de case:

- casa pe structură de lemn,

- școală,

- cămin de bătrâni

Până în prezent au fost construite un număr de 26 case în cartierul Romaneşti din Craiova. Toate acestea au fost date în folosinţă personalului din cadrul firmei.


Mai este un azil de bătrâni care est amplasat în incinta cartierului de case. Casele sunt construite după un model elveţian combinat cu un model american care aduce proprietarilor un stil occidental de locuit.

Domeniul de activitate: construcţii din lemn, lucrări de instalaţii, izolări, amenajări interioare şi exterioare, amenajări de drumuri şi poduri.it.